Somfalviné Nehéz Márta vagyok,

az Óhegy Ingatlaniroda vezetője. 2005 óta foglalkozom ingatlanközvetítéssel. Szerencsésnek érzem magam, hogy fiatal koromban rátaláltam arra a munkára, amit imádok végezni, és sikeresnek érzem magam a szakmámban.

Fő területem: X. kerület, Kőbánya. Minden zegzugát ismerem, ide születtem és születésem óta nap mint nap itt tartózkodom/lakom.
A X. kerület mellett szívesen foglalkozom egyéb területen elhelyezkedő, budapesti ingatlanokkal, esetenként Pest környéki ingatlannal is.

Ügyfeleim számára mindig elérhető, megbízható vagyok, szerződéskötéstől a kulcsátadásig figyelemmel kísérem az ingatlan adás-vételt, hosszú évek óta ugyanazzal az ügyvéddel, energetikai tanúsítványt kidolgozó mérnökkel, hitelközvetítő szakemberrel dolgozom.

Közvetítői díjam kizárólagosság esetén bruttó 2,5%, nem kizárólagos szerződés esetén bruttó 3%. Bérbeadáskor amennyiben az a személy veszi bérbe az ingatlant akit én közvetítek, 1 havi bérleti díjért dolgozom. Kiemelten figyelek arra bérbeadás esetén, hogy olyan személyt közvetítsek, amilyen a bérbeadónak leginkább megfelelő személy hosszú távon is.

Szeretem a munkámat mert változatos, nincs két egyforma ügylet és ügyfél sem. Szívvel-lélekkel teszem a dolgom.

Lépj velem kapcsolatba még ma, hogy segíthessek ingatlanügyeidben!

Leveszem az ügyintézéssel kapcsolatos terhet a válladról, hogy a számodra fontos dolgokkal törődhess, dolgozhass nyugodtan, vagy a családoddal lehess. Nem kell bajlódnod a hirdetések elkészítésével, szövegezésével, gondozásával, a jelentkezők tájékoztatásával és kiszűrésével. Fordulj hozzám bizalommal, várom megkeresésedet!

 

Kövess az Óhegy Ingatlan közösségi oldalain!
Nyitvatartás

Előzetes telefonos egyeztetést követően várlak szeretettel.

Cím

Óhegy Ingatlaniroda
1104 Budapest, Kada utca 75.