Az ingatlaneladás nem mindig egyszerű és gyors, ám egy tapasztalt ingatlanos sokat segíthet, hogy ne legyen szükség hosszadalmas várakozásra.

Egy ingatlan eladásának gyorsasága rengeteg körülménytől függ: az árától, az állapotától, az elhelyezkedésétől, a méretétől, és még hosszasan sorolhatnánk, azonban leginkább a kereslet az, ami meghatározza, hogy mennyi időn belül lehet értékesíteni egy ingatlant. Napjainkban persze nem is kérdés, hogy nagy a kereslet, és bár az utóbbi időben mintha meg-megtorpanna az ingatlanok eladása és vásárlása, de rövid időn belül újra felpörög, az árak pedig minimum stagnálnak, de inkább emelkednek.

Sokan mégis hónapokig, sőt, akár évekig is árulják az ingatlanjukat, ami szintén rengeteg tényezőre vezethető vissza, de a legfontosabb valószínűleg az, hogy a meghirdetett ingatlan híre nem jut el a potenciális vásárlókhoz. Erre persze több lehetőség is létezik: újságokban és internetes portálokon kell hirdetni, amelyeket sokan megnéznek, de az ingatlanos bevonása a legmegfelelőbb mód, ha gyorsan szeretnénk az ingatlant eladni.

Egy profi ingatlanos minden létező felületet ismer, ahol meg lehet hirdetni egy eladó ingatlant, és persze meg is hirdeti azt, ráadásul rendelkezik egy olyan ügyfélkörrel is, amelyik vásárolni szeretne, így pedig ajánlani tudja az eladó lakást, vagy házat egy olyan vevőjelöltnek, aki épp ezt keresi. Érdemes tehát megbízni egy szakembert az ingatlan eladásával, hiszen nem csak gyorsabb, de minden teendőt levesz a vállunkról a hirdetések kezelésétől kezdve egészen a szerződés előkészítéséig.

Ha szeretné az ingatlanát eladni, az Óhegy Ingatlan az Ön rendelkezésére is áll! Lebonyolítjuk Ön helyett a hirdetést, a z ingatlan bemutatását a lehetséges vevőknek, valamint az adás-vételt is rövid határidővel és mindössze 2,5-3% közvetítői díjért. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne megbízni bennünket ingatlanok eladásával, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!