Az ingatlan eladás buktatóit el tudod kerülni, ha nem egyedül vágsz bele az értékesítésbe. Az Óhegy Ingatlan segít a sikeres eladásban.

Minden ingatlan tulajdonosa egy céllal hirdeti meg az ingatlanát, szeretné a lakás vagy ház stb. reális árát megkapni az adás-vétel során vagy ha lehet, akkor többet is. Az ingatlan eladás egyik buktatója nem más, mint a túlárazás. Általában egy magasabb irányárat szokás megadni a hirdetésben, amiből aztán lehet alkudni, elérve ezzel a valós árat. Ezzel a taktikával lehet aztán veszteség nélkül értékesíteni az ingatlant. Nem szabad azonban túlságosan elrugaszkodni a valóságtól. A túlárazás egyik veszélye ugyanis az, hogy szűkebb vevőkörrel kell számolni, illetve az értékesítés ideje kitolódhat. Még az ingatlan meghirdetése előtt értékbecslővel érdemes felmérni, hogy mennyit és a ház vagy lakás. Az árat befolyásolja a település, az ingatlan minősége, a fekvése és a közvetlen környezete is. A reálisnak az számít, ha 10%-kal magasabb árat ad meg a tulajdonos az alkudozáshoz.

Ha az ingatlan eladás elhúzódik, az ingatlan túl hosszú ideig marad az ingatlan piacon, ennek pedig megvan az a veszélye, hogy a vevők már nem veszik számításba vagy nagyon alacsony árat kínálnak érte. Nem véletlenül vannak ingatlanirodák, amik szakértői az ingatlan eladásnak. Teljes körű ügyintézéssel, rutinnal segítik a vevőt, hiszen a siker mindegyik félnek az érdeke, mindenki profitál belőle a végén. Az Óhegy Ingatlan közvetítői díja 2,5-3%, ennek fejében sikeres üzletet ígérünk az ügyfeleknek. Felkészülten, minden információval és dokumentummal várjuk a vevőket, megkönnyítve az ingatlan eladást.

Fordulj bizalommal a budapesti ingatlanirodánkhoz, ha nem szeretnél egy olyan komoly és nagy téttel járó ügyet egyedül lebonyolítani, mint amilyen az ingatlan eladás! A mi tapasztalatunkban és szakértelmünkben megbízhatsz, mert nem hagyjuk, hogy az ügyfeleink veszteséges üzletet zárjanak. Az ingatlan eladással kapcsolatos megbízás részletekről érdeklődj a weboldalon szereplő elérhetőségeken!