Szeretnéd a lakásodat eladni? Családi házat keresel? Bízd rám a piackutatást és az ügyintézést, nagy szakértelemmel látom el a feladatokat! 

A jelenlegi ingatlanpiacon nem egyszerű a tájékozódás, és az előnyös üzlet lebonyolítása. Ha szeretnéd a lakásodat eladni, és egyedül próbálkozol, akkor tapasztalni fogod, hogy rengeteg idődet elveszi, és sok energiára van szükség. 

Az érdeklődőknek be kell mutatni az ingatlant, és nem maradhat el a tárgyalás velük. Ez nem egyszerű feladat, mivel mindenkinek van saját időbeosztása, és sok a kíváncsi, de nem biztos vevő. Annak érdekében, hogy nagyobb számban érdeklődjenek, hirdetést szükséges feladni, ami költséggel jár, és számítanod kell arra, hogy folyamatosan keresnek telefonon. 

Ezt a munkát elvégzem ingatlanközvetítőként, és teljes körű szolgáltatást nyújtok. A megbízást követően nyugodtan folytathatod a mindennapi életedet, mivel a teendőket elvégzem helyetted

A tapasztalat, a megfelelő ügyfélkör, a szakértelem, és a feladatok alapos ellátása eredményt hoz rövid időn belül. Kényelmesen és egyszerűen lebonyolíthatod az eladást, majd felhasználhatod az összeget a terveid szerint. 

Ha új lakókörnyezetet keresel, akkor bátran keress, és minden segítséget megkapsz tőlem ahhoz, hogy hamarosan beköltözhess az új helyre! Megtekintheted az ingatlanokat, és minden információt megkapsz róluk, így jó döntést tudsz hozni.

Nem kell a hirdetéseket böngészned, sokkal könnyebben és rövidebb idő alatt találod meg az elvárásaidnak megfelelő lakást vagy házat. 

Különösen előnyös, ha felveszed velem a kapcsolatot, és megbízol az ügyintézéssel, ha egyszerre történik az ingatlan eladás, valamint az új lakás vagy ház megvásárlása. Külön gondot fordítok arra, hogy összehangoljam a folyamatokat, így mindenki elégedett lehet a tevékenységemmel. 

Keress bizalommal, és kérd a segítségemet ingatlan eladásához és vásárláshoz is! Az Óhegy Ingatlan megbízható támogatást nyújt, a közvetítői díj pedig 2,5-3%. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt juss kiváló megoldásra.