Szeretnél minél hamarabb vevőt találni? Eladó családi házat vagy lakást keresel? Kérd a segítségemet, hogy rövid időn belül tudj kiváló megoldásra jutni!

Az emberek életében többször előfordulhat, hogy költözésre kerül sor. Ennek az oka lehet többek között munkahelyváltás, családi állapot változás, tanulás. Ha elindulsz a tájékozódás útján, akkor látni fogod, hogy nem egyszerű megtalálni a megfelelő albérletet, lakóhelyet. 

Ingatlan eladással foglalkozó szakemberként ismerem a lakáspiacot, és minden segítséget meg tudok adni annak érdekében, hogy új otthonra találj. A kínálatból könnyen tudsz választani, és rövid időn belül beköltözhetsz az új lakóhelyedre. Az ügyintézés részleteit ismertetem veled, és számíthatsz az együttműködésünkre egészen addig, amíg a saját tulajdonodba nem kerül az ingatlan. Az igényfelmérés után megtekintheted a lakásokat, ha hitelre van szükséged, vagy az ügyvédi háttér biztosítására, az is megoldott lesz számodra. 

Ha örököltél, vagy elköltözöl, és a ház eladása a terved, akkor is keress bizalommal! A legoptimálisabb piaci áron, és a legrövidebb idő alatt tudod ezt megvalósítani. Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, ha kéred a szolgáltatásomat. 

Problémamentesen, gördülékenyen intézheted az ingatlan eladással kapcsolatos teendőket, nem kell a hirdetéssel foglalkoznod, az érdeklődők tájékoztatásával időt töltened. Nyugodtan végezheted a tennivalóidat, mert megbízható kézben zajlik az ingatlan eladással kapcsolatos ügyintézés. Minden feladatot rám bízhatsz, ezáltal könnyen és rövid időn belül kerülhet sor az adásvételre. 

Nem csak lakás eladásával, hanem ingatlanok bérbeadásával is foglalkozom. Ha helyiséget vagy lakást szeretnél bérelni, akkor a segítségemmel egyszerűen megtalálhatod a legalkalmasabbat. 

Teljes körű segítséget nyújtok, így egy kézben tudhatsz minden teendőt. Egyéni kérésed szerint kerül sor a ház eladására, rendelkezésedre állok lakás eladás esetén is. Ha pedig kiadó ingatlanra van szükség, szintén érdemes hozzám fordulni. Keress bizalommal a megadott elérhetőségek valamelyikén!