Szeretnéd a lakásodat rövid idő alatt eladni? Családi ház vásárlását tervezed? Ingatlanközvetítőként lehetővé teszem a munkámmal a gyors vételt és eladást.

Az ingatlanpiacon jelenleg is nagy a mozgás. A családok lakást keresnek, vagy épp eladják az örökölt házat. Sokan úgy gondolják, hogy ez a feladat egyszerű, de közben rálátnak a problémákra és a teendőkre, amelyek sok időt elvesznek. A legjobb megoldás az ingatlannal kapcsolatos ügyeket szakemberre bízni. 

Ha szeretnél lakást vásárolni, megtekintheted a piac kínálatát, és egyszerűbben megtalálhatod a vágyott otthont. Ingatlanközvetítőként nem csak ingatlan eladással foglalkozom, hanem a vevőknek is segítek. 

Fordulj hozzám bizalommal, és hamarosan meggyőződhetsz az eredményről! Nem kell bajlódnod a hirdetések megszövegezésével, feladásával, és az érdeklődők tájékoztatásával. Ha minél rövidebb időn belül szeretnél vásárlót találni a házad vagy a lakásod esetében, akkor teljesítem a kérésedet, a megbízásod által hamarosan bevételhez juthatsz. 

Ingatlanok bérlésében és kiadásában is tudok segíteni, így az elképzeltek szerint a legmegfelelőbb bérlőhöz fogsz eljutni, és hasznosíthatod a használaton kívüli helyiségeidet. Régóta tevékenykedem ingatlanközvetítőként, ezért minden eladással és vétellel kapcsolatos ügyintézésedet segítem egyszerűbben, gyorsabban lebonyolítani

Rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg, ha igénybe veszed a szolgáltatásomat. Sokan csak tájékozódnak, és nem komoly érdeklődők, mégis rengeteg kérdéssel kereshetik meg az ingatlan tulajdonosát. A vételárban sem egyszerű megállapodni, és a költözés időpontját illetően is szükség van megegyezésre. Leveszem a terhet a válladról, mivel megválaszolom a kérdéseket, és csak a komoly érdeklődőkkel egyeztetek időpontot. 

Ha bérlőt keresel, akkor teljes mértékben igazodok az igényeidhez, így nem fordulhat elő, hogy túl rövid távra találsz megoldást. 

Költözz be az új otthonodba, vagy add el az általad tervezett áron az ingatlanodat! Kérd a közvetítésemet a legjobb eredmény érdekében, keress bizalommal a megadott elérhetőségeken!