Az ingatlan eladást gyorsan lebonyolítjuk az ügyfeleinknek. A teljes körű ügyintézéssel bízza meg az Óhegy Ingatlant!

Az ingatlanpiacon előbb vagy utóbb minden eladó ingatlan gazdára talál. Azonban nem mindegy, hogy a hirdető milyen eredménnyel tudja lezárni az üzletet. Természetesen az ingatlan eladással kapcsolatban minden tulajdonos a legjobbra számít, ha a vételárról van szó, de sokszor az is fontos, hogy mennyi idő alatt lehet értékesíteni a házat vagy lakást, nyaralót vagy irodát. Érdemes profi ingatlanközvetítő szolgáltatásait igénybe venni, ha az ingatlan eladásban azon kívül is konkrét célja van, hogy értékesítse a tulajdonát.

Az idő sokszor fontos tényező. Az ingatlant rövid idő leforgása alatt szeretné eladni az a tulajdonos, akinek sürgősen szüksége van az ingatlanért fizetett összegre. Az okok sokfélék lehetnek, a cél mindig ugyanaz, a gyorsaság. A gyors eladás mellett az is cél, hogy az ingatlan reális értékét elérő összeget kapjon a tulajdonos. Erre nem mindig van lehetőség, ha az idő szorít. Azok az eladók, akik nem vesznek igénybe ingatlanközvetítést, gyakran elfogadják az első ajánlatok egyikét és nyélbe ütik az üzletet. Ha fontos Önnek az idő és az ingatlan ára, akkor ne intézze egyedül az ingatlan eladást! Ne herdálja el az ingatlant, aminek mostanában komoly értéke van és ami egy jó befektetés! Használja ki a lehető legjobban az ingatlanában meglévő pénzügyi lehetőséget, adja el maximális áron! 

Forduljon bizalommal az Óhegy Ingatlanhoz, ahol gyakorlott és az ingatlan eladásban jártas szakemberekkel tud sikert elérni! A közvetítői díj, amivel dolgozik az irodánk, az 2,5-3%. Találkozzunk, egyeztessünk és hamarosan sikeres üzletet tud kötni a segítségünkkel! A gyors ingatlan eladásnak nem kell úgy történnie, hogy Ön rosszul jár vele!

A fővárosi Óhegy Ingatlannak már számos, sikeresen lebonyolított ingatlan eladás szerepel a referenciái között. A lakását, házát, egyéb ingatlanát bízza egy sikeres és megbízható ingatlanközvetítőre! A szolgáltatásainkról kérjen bővebb tájékoztatást a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!