Szeretnéd az ingatlanodat minél rövidebb időn belül eladni? Bérelhető helyiséget keresel, vagy kiadnád a lakásodat? Vedd igénybe teljes körű szolgáltatásomat!

Az emberek életében többször történnek különböző események, mint például a családalapítás, a költözés, az új munkahely. Az adott élethelyzet miatt szükség lehet lakóhely változtatására, a meglévő ház vagy lakás kisebbre, esetleg tágasabbra cserélésére. Az ingatlan eladását érdemes szakemberre bízni, aki több szempontból egyszerűbbé és eredményesebbé teheti a folyamatot.

Ha örököltél, vagy a meglévő otthonodat szeretnéd eladni, akkor kérd a szolgáltatásomat, így rövid időn belül sikerülhet bevételre szert tenned! Nagy tapasztalattal rendelkezem az ingatlaneladás területén, meghirdetem a házat vagy a lakást, felveszem a kapcsolatot az érdeklődőkkel, és bemutatom az épületet.

Biztos lehetsz benne, hogy megtalálom a számodra legmegfelelőbb vevőt, és le tudjuk bonyolítani az adásvételt. Sok időt és fáradtságot spórolhatsz meg, teljes körű ügyintézésben lesz részed. Ha túl nagy a lakás a családnak, és szeretnétek kisebb otthonba költözni, akkor fordulj hozzám bizalommal, segítek az eladásban, valamint az új ingatlan megtalálásában! 

Ha szeretnél önálló életet kezdeni, és saját lakásra vágysz, akkor a kínálat megtekintésével megtalálhatod az elképzelt épületet.

A munkámat precízen, nagy alapossággal végzem, a közvetítői díj megfizethető, mértéke 2,5-3%. Napjainkban nehéz a megfelelő házat megtalálni, és nem egyszerű az ingatlan eladása, de ha igénybe veszed Óhegy Ingatlan szolgáltatásomat, akkor megvalósíthatod a tervedet. 

Az ingatlanok bérbeadása sok tevékenység elvégzését megkönnyíti, ezért nagy igény van rá. Ha most indítod a vállalkozásodat, vagy más célból szeretnél ingatlant bérelni, akkor a segítségedre lehetek. 

Amennyiben bérbe adható lakásod vagy épületed van, és szeretnél ezáltal bevételhez jutni, akkor szintén érdemes hozzám fordulni. Biztos lehetsz benne, hogy a leginkább megfelelő bérlőt találom meg. 

Bonyolítsd le az ingatlaneladást egyszerűen és kényelmesen, vedd igénybe a teljes körű ügyintézésemet! Keress bizalommal a megadott elérhetőségeimen!