Új lakóhelyet keresel? Saját otthonra vágysz? Óhegy Ingatlan szolgáltatásom segítségével hamarosan költözhetsz, megtapasztalhatod az ingatlanközvetítés előnyeit.

A családok élete változik, a felnövő fiatalok családot alapítanak, és önállóan szeretnének élni egy külön lakásban vagy házban. Ezt egyre többen megvalósíthatják napjainkban a támogatásoknak köszönhetően, ha megtalálják a megfelelő ingatlant.

A piacon nem egyszerű a tervezett időben az igényeket kiszolgáló otthonra rátalálni. A legjobban akkor jársz, ha megbízol az ingatlanközvetítéssel, így az időigényes munka nem a Te feladatod lesz.

A hirdetések feladása és böngészése, valamint a tulajdonosokkal való kapcsolattartás rám hárul, Te pedig nyugodtan dolgozhatsz és elvégezheted az egyéb teendőket. Ha szeretnéd a lakást eladni, az érdeklődőkkel én foglalkozom, így rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg. Ha pedig Te vásárolnál, akkor sokkal hamarabb költözhetsz az elképzelt lakóhelyre. 

Szolgáltatásom teljes körű, ami azt jelenti, hogy az eladással és a vétellel kapcsolatos tennivalókkal, ügyintézéssel nem kell foglalkoznod. A segítségemmel hamarosan eredményes lesz a keresés. Elégedetten veheted birtokba az új otthonodat, vagy megtalálhatod a legjobb vevőt, és tudsz tervezni. 

Tapasztalatom óriási előnyt jelent ezen a területen, a munkám során az ügyfeleim elégedettségére törekszem. Mindenki jól jár, mindkét szereplő megtalálja a legoptimálisabb megoldást. Vevőként és eladóként egyaránt kereshetsz, de bérléssel is foglalkozom. Ha kiadnád az ingatlanodat, vagy bérelnél egy helyiséget, akkor szintén hozzám fordulhatsz

Tevékenységemmel leegyszerűsítem és lerövidítem a folyamatokat. Tájékozottságom pedig hozzájárul ahhoz, hogy gördülékenyebbé váljon az ügyintézés. 

Élj az általam nyújtott lehetőséggel, kérd az ingatlanközvetítést, bízd szakértőre a tennivalók ellátását! Megbízható módon, rövid időn belül kerülhet sor az adásvételre, az ingatlan bérbeadására, a legjobb kezekben tudhatod a feladatok ellátását. Keress bizalommal a megadott elérhetőségek valamelyikén!