Szeretnél másik lakásba költözni? Családi házat vásárolnál, vagy eladásra készülsz? Ingatlanközvetítéssel segítem a terveid megvalósítását.

Egy lakás vagy családi ház eladása nem egyszerű feladat. Minél szélesebb körben ismertté szükséges tenni az ingatlan jellemzőit és árát, valamint folyamatosan rendelkezésre kell állni az érdeklődők számára. Minden potenciális vevőt érdekelnek a ház adottságai és a benne rejlő lehetőségek. Alaposan szeretnék az ingatlant megtekinteni, és választ várnak a felmerülő kérdésekre. Ez az elfoglaltság sok idő ráfordításával jár, különösen azért, mert nem minden érdeklődő szándéka komoly. 

Tapasztalt ingatlanközvetítőként teljes mértékben ellátom ezt a feladatot, így megfelelek az eladók kérésének, valamint a vásárlók kívánságainak. Az adásvétel sok teendővel bonyolítható le, az ügyintézéssel kapcsolatban bizalommal fordulhatsz hozzám.

Sokan költöznének kisebb vagy éppen nagyobb lakásba, amit egyedül nehéz megtalálni. Jól ismerem a piacot, rengeteg emberrel kapcsolatban állok, és folyamatosan intézem a hirdetések megjelenését. 

Ha szeretnél lakást vásárolni, akkor sokkal rövidebb idő alatt eljuthatsz az új otthonodhoz, ha engem keresel. Ingatlanközvetítőként segítek a célod elérésében. Sokszor össze kell hangolni a családok költözését, az adásvételi dokumentumok elkészítése, vagy a hitelfelvétellel kapcsolatos feladatok bonyolíthatják a folyamatot. 

A szolgáltatásomnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy minden a tervek szerint fog haladni, és sikeres lesz az ingatlanközvetítés. A vevők célja, hogy minél hamarabb beköltözzenek a megfelelő áron kapható, új otthonukba. Az eladók pedig igyekeznek a tulajdonukat minél nagyobb összegért cserébe a lehető leghamarabb átadni. 

Ingatlanközvetítőként mindkét felet szolgálom, és mindent megteszek annak érdekében, hogy teljesüljenek a kérések. Könnyen felveheted velem a kapcsolatot, tájékoztatást kapsz, és rám bízhatod az ingatlanközvetítési feladatot. Ha szeretnél lakást bérelni, vagy üres az ingatlanod, és szívesen kiadnád, akkor is fordulj hozzám bizalommal!