Az ingatlanközvetítés nemcsak eladásra, de bérbeadásra is kiterjed. Az Óhegy Ingatlannal alacsony közvetítői díj mellett és teljes körű ügyintézéssel tudod kiadni a lakásodat.

Ingatlant rengetegen bérelnek és szintén sokan foglalkoznak kiadással is. Sok ingatlan tulajdonosa külföldre költözik hosszabb vagy rövidebb időre és ezt kihasználva szeretne egy kis passzív jövedelemhez jutni. Vannak, akik eleve ebbe fektetik a pénzüket és igyekeznek kihozni belőle anyagilag a legtöbbet. Erre meg is van az esély, csupán okosan kell csinálni, kezdve a hirdetéstől.

Miben tud segíteni az ingatlanos, ha kiadó ingatlanokról van szó?

A tulajdonosok között kettő típus van: aki ingatlanoshoz fordul a kiadás miatt is és aki megpróbálja maga intézni az egész ügyet. Természetesen kényelmes ingatlanos közreműködését igénybe venni, ha valaki távol él, sok az elintéznivalója vagy csak nem szeretne a lakásban tölteni sok időt és az érdeklődőkkel foglalkozni.

Miben tud még segíteni egy ingatlanközvetítő azon kívül, hogy megspórolja az időt és a fáradtságot is az ügyfélnek, ami a hirdetéssel, a megtekintéssel és a kiadás szerződésének megkötésével jár? A szakmájában jártas ingatlanos tudja, hogyan kell vonzó hirdetést megfogalmazni. Nem fordulhat elő például, hogy fotó nélkül kerül fel egy hirdetés, pedig sajnos egyre több ilyennel találkozni.

Az árazás egyre nagyobb hangsúlyt kap. Számos hirdető a legmagasabb árat szeretné elkérni, de az ingatlan nem mindig rendelkezik az ehhez szükséges jellemzőkkel. A jó árazás szinte azonnali sikert hoz és biztos bevételt az ingatlan tulajdonosának. Az ingatlanközvetítő elláthatja a tulajdonost olyan tanácsokkal, amiket megfogadva a legtöbbet tudja kihozni a vállalkozásból.

Olyan budapesti ingatlanközvetítőt keresel, akinek valóban a kisujjában van a szakma? Fontos a profizmus, de az exkluzív ügyfélkör is előny. A kevesebb ügyfél azt jelenti, hogy Te is megkapod azt a figyelmet, amit elvársz egy ingatlanostól. Hívj bizalommal és beszéljük meg, hogyan tovább!