Eladnád az örökölt családi házat? Albérletet keresel? Lakás vásárlása vagy eladása esetén keress bizalommal, kérd az ingatlanközvetítést! 

Ha örököltél egy házat, és szeretnéd minél hamarabb eladni, akkor érdemes hozzám fordulni. Nagy tapasztalattal rendelkezem az ingatlanközvetítés területén, ismerem a piacot, és figyelemmel kísérem a változásokat. 

Nem szükséges hirdetéseket feladni, és a mindennapjaid nem azzal telnek, hogy fogadod az érdeklődőket. Az ingatlan bemutatása időigényes, és számítani kell arra is, hogy olykor csak tájékozódnak a látogatók. Bizalommal kereshetsz, ingatlanközvetítőként átvállalom ezt a feladatot, így nem kell a napirendeden változtatni, és rengeteg időt spórolhatsz meg

Ha szeretnél lakást vásárolni, vagy a meglévő otthonodat elcserélnéd, akkor a legjobb megoldás szintén a szolgáltatásomat kérni. Ajánlhatsz a családtagjaidnak és a barátaidnak, így ők is könnyebben tudják a terveiket megvalósítani

Az ingatlanközvetítés és a hozzá kapcsolódó ügyintézés lehetőségét kihasználva egyszerűen lebonyolíthatod az adásvételt. Bérléssel is foglalkozom, tehát ha albérletet keresel, vagy szeretnéd az üresen álló helyiséget, lakást kiadni, ebben az esetben is a segítségedre leszek. 

A minden szempontból megfelelő családi ház vagy lakás megtalálása nem könnyű feladat. Rengeteg utánajárásra és idő ráfordítására van szükség. Az eladónak mindig rendelkezésre kell állni, ha érkeznek a potenciális vevők. Amennyiben nem lakott az ingatlan, akkor ezt még nehezebb megoldani, különösen, ha a lakóhelytől is távol van. Jól döntesz, ha kihasználod az általam nyújtott lehetőséget. 

Gyakorlott ingatlanközvetítőként mindent megteszek annak érdekében, hogy minél hamarabb meg tudd valósítani az elképzeléseidet, és beköltözz az új otthonodba, vagy megkapd az általad megjelölt vételárat. 

Kérd az ingatlanközvetítést, és bízd rám a vevő vagy az eladó keresését! Problémamentesen és időtakarékosan juthatsz a legjobb eredményre. Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy minél hamarabb együtt tudjunk működni!