Eladósorba került a házad, lakásod és nem akarsz vesződni a részletekkel? Fordulj profi szakemberhez, akinek az ingatlanközvetítés a kisujjában van!

Az internet korában, amikor a legtöbb dolgot el tudjuk intézni online és a legtöbb információt meg tudjuk szerezni az okos telefonunk segítségével, szinte már nincs is szükség szakmai támogatására. Ez persze csak bizonyos tevékenységekre érvényes, de magabiztosan ki tudom jelenteni, hogy az ingatlan eladás nem tartozik ide.

Érdemes sorban végig venni, hogy milyen feladatokkal jár egy sikeres ingatlanértékesítés. Először is fel kell mérni a teljes ingatlant annak érdekében, hogy minden részletre fény derüljön a hiányosságaival, állapotával, erősségeivel stb. kapcsolatban. Ennek alapján lehet az ingatlan értékét is megbecsültetni. Megvan a kiindulópont ahhoz, hogy a hirdetési árat meghatározhassa a tulajdonos.

Természetesen egy figyelemfelkeltő, vonzó és informatív hirdetést is össze kell állítani, precíz szöveggel, alaprajzzal és szép fotókkal, amik a vásárlókat majd arra késztetik, hogy telefonáljanak és időpontot kérjenek a személyes megtekintésre.

A megtekintések lebonyolítása, az adás-vétel nyélbe ütése szintén hozzátartozik az ingatlaneladás procedúrájához. Ezt lehet jól és rosszul is végezni. Az ingatlanközvetítésben járatos szakember az eladóval ellentétben jól ismeri a buktatókat, tudja, mire kell kiemelten figyelni és vannak olyan „trükkjei”, amik a siker elérését meg tudják gyorsítani.

Az ingatlanközvetítő szakember és a laikus ingatlan tulajdonos között tehát számos különbség van, ha a sikeres ingatlan értékesítés alapján vizsgáljuk az alkalmasságukat. Ingatlanosként szeretem a munkámat és értek is ahhoz, amivel napi szinten foglalkozom. Neked is segítek a sikeres üzlet nyélbe ütésében, felhasználva eddigi tapasztalataimat, mozgósítva bevált kapcsolatrendszeremet és aktivizálva naprakész ingatlanpiaci ismereteimet. Mindezt kedvező közvetítési díjjal teszem, teljes ügyintézéssel, az Óhegy Ingatlannál.

Keress bizalommal minél előbb, adjuk el együtt az ingatlanodat!