Miért éri meg igénybe venni egy tulajdonosnak az  ingatlanközvetítést? Az ingatlanpiac soha nem alszik, ezért szükség van valakire, aki jól ismeri azt.

A piac változik, de nem mindig jó irányba

A lakás értékesítés vagy házvásárlás világában mindig vannak visszafogottabb és élénkebb időszakok. A különbséget az egyes időszakok között az értékesítést igénylő idő hossza, illetve az eladási ár magassága jelenti.

Minden tulajdonos szeretne minél jobban járni az ingatlannal, hiszen a befektetéséről van szó. Nem mindegy, hogy az eredeti vételárhoz vagy az ingatlan aktuális értékéhez képest mennyit keres rajta az eladó.

Az árakat befolyásolni tudja a kereslet, a kínálat és persze az aktuális gazdasági helyzet. A különböző támogatások is befolyásolják az ingatlanpiac alakulását. Az eladónak tehát versenyt kell futnia az idővel és a konkurenciával is dacolni.

Hogyan segít az ingatlanos az értékesítésben?

Egy ingatlanos ma már jóval többet tud, mint régen, mert felkészültebbnek kell lennie a versennyel és a kihívásokkal szemben.

Árulkodó az iroda kínálata és az addig elért eredményei. A több éves, sikeres működés, a széles ingatlankínálat és a látogatottság is meg tudja mutatni, hogy egy iroda, egy ingatlanos mennyire érti a dolgát.

Tévedés azonban azt hinni, hogy csakis a nagy cégekkel járhat jól egy ügyfél. A kisebb irodáknak megvan az az előnye, hogy minden ügyfélnek ugyanakkora figyelmet tudnak szentelni, minden igényre tudnak válaszolni, rugalmasan az ügyfél rendelkezésére állnak, több idejük van, na és a közvetítői díjat sem növelik meg túlságosan.

Amennyiben szeretnéd értékesíteni a saját tulajdonú ingatlanodat, keress fel bizalommal és beszéljünk a feladatról! Az ingatlan szakmában eltöltött, több évnyi tapasztalatomnak köszönhetően jól ismerem ezt a területet és kiválóan el is igazodom rajta.

Szívesen közreműködnék abban, hogy a legjobb áron, rövid időn belül értékesíteni tudd az ingatlanodat. Az Óhegy Ingatlan teljes körű ügyintézést vállal,  2,5-3 százalékos közvetítői díjjal.