Az ingatlan eladás néha hosszadalmas és idegőrlő folyamat, ezért annak, aki elfoglalt, érdemes szakértőre bíznia a feladatot. Bízd rám magad Te is!

Egy ingatlan eladása előtt állsz? Szeretnél mihamarabb túlesni az adásvételen, mert nincs időd az érdeklődőkkel foglalkozni? Ne add áron alul, inkább bízd rám az ügy lebonyolítását, és nem a Te drága időd megy el a vevőjelöltekkel!

Sajnos nem mindig könnyű eladni egy ingatlant, számos dologtól függ, hogy mennyi idő alatt sikerül megtalálni az ideális vevőt. Előfordul, hogy több érdeklődő is van, mindenki meg is nézi, de végül mégis mást választanak. Ez nem csak idegőrlő, hanem rengeteg idő is elmegy vele.

Először hirdetést kell fogalmazni, látványos fotókat készíteni, megtalálni a legjobb hirdetési felületet, majd az érdeklődőknek meg is kell mutatni az ingatlant az előre egyeztetett időpontban. Egy megtekintés sem öt perc, de néha hetekig, hónapokig húzódik a vevőkeresés.

Ilyenkor az ingatlantulajdonosok többsége türelmetlenné válik, és úgy dönt, hogy lejjebb viszi az árat, hátha úgy gyorsabban túlad rajta. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie! Jobban jársz, ha alapból egy szakemberre bízod az ingatlan eladást, aki minden feladatot átvállal tőled ezzel kapcsolatban.

Az ingatlanos nem csak profi, figyelemfelkeltő hirdetést ír, hanem a lakás bemutatását is elvégzi, illetve sok esetben a teljes adásvételi folyamat lebonyolításában segít, egészen az ügy végéig. Így rengeteg időt spórolhatsz, ráadásul – ha valóban reális árat adtál meg -, akkor arra is van esélyed, hogy nem kell engedned belőle. Természetesen, ha nagyon gyorsan szeretnéd eladni az ingatlant, az a vevőknek jelent kiváló alkupozíciót.

Amennyiben megbízható szakembert keresel, jó helyen jársz! Teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésedre, mindössze 2,5-3%-os közvetítői díjért cserébe. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, fordulj hozzám bizalommal részletes tájékoztatásért!