Amikor ingatlan eladás vagy ingatlan bérbeadás a cél, a tulajdonosnak vonzóvá kell tennie a lakást, házat a potenciális érdeklődők számára.

Tedd vonzóbbá, add el gyorsabban! 

A leendő bérlők vagy vásárlók mind olyan ingatlant keresnek, ahol el tudják képzelni magukat. Az otthonos, kényelmes és hangulatos terekkel rendelkező ingatlanok nem véletlenül kelnek el gyorsabban, könnyebben, mint a kevésbé hívogatóak.

  1. A tisztaság természetesen alapvető követelmény. Ahol a belépő érdeklődőt látható kosz fogadja, ott felmerül a kérdés, hogy mennyire van elhanyagolva az ingatlan, milyen a valódi, szemmel nem látható állapota. Hasonló üzenettel bír a rendetlen lakás is.
  2. Minél kevesebb holmi legyen elöl, látható helyen. Ez egyrészt az összeszedettség képét sugallja, másrészt tágasabbnak tűnik a tér és a sok tárolóhely ígéretét is közvetíti.
  3. Bármennyire is furcsának tűnik elsőre, ajánlott eltüntetni a személyes tárgyakat is, fotókat, játékokat, használati tárgyakat. Az így megteremtett, semlegesebb térben a lakásnézők sokkal inkább el tudják képzelni magukat és a saját otthonukat is.
  4. A friss virágok, a tiszta illat, a fényes terek szintén kellemes érzéseket keltenek a nézelődőkben és pozitív benyomást alakítanak ki bennük. A lelkes vevők könnyebben megadják az irányárat is és kevesebbet akarnak majd alkudni belőle.
  5. A belső terek ne legyenek félkészek, minden berendezett és funkcióval ellátott legyen, ennek köszönhetően az érdeklődők is teljesebb képet kapnak az ingatlanról, arról, hogy mit tudnak vele kezdeni, ha beköltöznek oda.
  6. A homlokzat, az udvar, terasz is ugyanazt a rendezettséget, hívogató hangulatot kell árassza, mint a belső szobák.

A hirdetéshez készült profi fotókkal máris rengeteg érdeklődőt lehet szerezni. Az igényes fotók adják el ugyanis első körben az ingatlant.

Az Óhegy Ingatlan várja az ingatlan tulajdonosokat teljes körű ügyintézéssel, korrekt, 2,5-3 % közvetítői díjjal. A szakmai segítségemmel és tapasztalatommal a Te üzleti sikereid is beteljesülnek.