Az új év új lehetőségeket tartogat, csak rajtad múlik, hogy élsz e velük. A profi ingatlanközvetítés segít megvalósítani az idei év céljait.

Az év eleje sokak számára jelent újrakezdést, megvalósítandó fogadalmakat és friss terveket. Az ingatlan eladással vagy ingatlanvásárlással kapcsolatos terveket egyedül azonban nehézkesebb megvalósítani. Az ingatlanközvetítésről ne mondj le, ha azt szeretnéd, hogy az idei fogadalmad ne menjen füstbe!

A jelenlegi helyzetben a legtöbben úgy döntenek, hogy inkább kivárnak és nem fognak bele semmilyen komolyabb tranzakcióba. Én azt javaslom, hogy ha valaki komolyan gondolja az ingatlanvásárlást és nem szeretné a pénzét tartogatni, vásároljon! Ne várja meg, hogy a jelenlegi gazdasági folyamatok következményeként a pénze tovább értéktelenedjen , legyen bátor és vágjon bele! Természetesen nem kell egyedül végigcsinálnod, profi és tapasztalt ingatlanközvetítőként segítek abban, hogy a lehetőségekből a legtöbbet tudd kihozni!

Rutinos ingatlanosként az átlagemberhez képest jobban rálátok az ingatlan piac helyzetére és alakulására, a kezemben lévő információkat pedig az ügyfél javára tudom fordítani. A jelen helyzetben nagyobb kockázat ingatlanos támogatása és tudása nélkül belevágni egy tranzakcióba, legyen az eladás vagy vásárlás. Az ingatlanközvetítővel nem maradsz le egy jó fogásról sem, át tudod látni a teljes kínálatot és el tudod kerülni a csapdákat is. Nézelődj már most és akár már tavaszra új ingatlanba tudsz költözni vagy új befektetést birtokolhatsz.

Az Óhegy Ingatlan idén is elkötelezetten segíti azokat az ügyfeleket, akik ingatlanba fektetnének, egy másik helyen szeretnének új életet kezdeni és a meglévő ingatlanjukat értékesíteni szeretnék. A buktatók nélküli, anyagi szempontból maximálisan sikeres üzlet megkötésében a profi ingatlanközvetítés segít neked. A teljes körű ügyintézés, a 2,5-3%-kos közvetítői díj mértéke, az ügyfélközpontú szemlélet mind vonzó ajánlatot jelent, amin az idei évben sem változtat az Óhegy Ingatlan. Keress bizalommal és valósítsuk meg együtt az ingatlan eladást vagy a vásárlást!